mijn Triskel

Goede doelen en links 


 

Geef aan goede doelen

Hieronder vind je of jullie nog een aantal goede doelen die ik persoonlijk met mijn hart en ziel en met een deel van mijn geld geef, want je eigen geld delen met anderen die het harder nodig hebben dan jezelf dan voel je je toch ook meer mens, niet waar?
 
En als je al een ander goede doel steunt is dat ook prima, de mensheid, de wereld, de natuur
zal hier altijd zijn profijt meedoen voor een beter geheel van alles en leven.
Help de slachtoffers van de explosie in Beiroet. Giro555 helpt met medische zorg, reddingswerk, drinkwater, onderdak en psychosociale zorg.
www.giro555.nl

Artsen zonder Grenzen geeft wereldwijd medische zorg te geven aan mensen die dit het hardst nodig hebben, aan mensen die vastzitten in het kruisvuur van strijdende partijen, aan vluchtelingen die alles kwijt zijn, aan mensen die worden bedreigd door ondervoeding, aan zieken die geen toegang hebben tot levensreddende medicijnen.
Artsen zonder Grenzen geeft deze hulp onafhankelijk van politieke, religieuze en economische belangen. Omdat iedereen toegang moet hebben tot medische zorg.
Wij kunnen ons werk alleen doen dankzij de steun van mensen zoals jij. Help vandaag nog mee.
www.artsenzondergrenzen.nlWaar onrecht heerst en mensen onderdrukt worden, komt Amnesty in actie:
we onderzoeken onrecht, voeren campagnes, lobbyen bij regeringen en we geven voorlichting.
 www.amnesty.nl
Help de aarde met al haar bewoners als levende wezens van groot tot klein niet naar de maan, maar laat dit alsjeblieft leven tot in eeuwigheid. www.greenpeace.nl
 

Bomen zijn onze grote groene broers en zussen waar wij allen door zuurstof door kunnen leven door onze bomen als vrienden te beschermen, ervan te leren en door ze te bewonderen, natuurlijk!
 www.bomenstichting.nl
PAX staat voor vrede. Samen met mensen in conflictgebieden en kritische burgers in Nederland werken wij aan een menswaardige en vreedzame samenleving, overal in de wereld. Voor vrede is moed nodig.
www.paxvoorvrede.nl                                                                                                                                 

Milieudefensie werkt aan een schone en rechtvaardige wereld. Samen laten we overheid en bedrijven andere keuzes maken. Doe je mee? www.milieudefensie.nl                


                                                                                                                                      
Samen zijn we de Kerk in Actie. Geïnspireerd door Jezus Christus, willen wij delen wat ons gegeven is. Om in Nederland en wereldwijd mensen hoop te bieden en tot hun recht te laten komen.

www.kerkinactie.nl
In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de armste door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om onze klanten van voldoende eten te kunnen voorzien, werken wij samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen we q samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast.
www.limburg-zuid.voedselbankennederland.nl


LinksHet pad der druïden is spiritueel, modern en praktisch en je kunt het alleen of samen met anderen bewandelen. Het is sterk verbonden met de natuur en de seizoenen,
met creativiteit, ambachten en de kunsten en met aloude bronnen van wijsheid en de magie van het leven. Het is een levend en dynamisch pad,
dat wereldwijd bloeit en groeit en in Nederland druïderij of druïdisme wordt genoemd.
Dit is de orde waar ik lid van ben en waar ik ook opgeleid wordt tot druïde.
www.druiderij.nl


Druidry is a vital and dynamic nature spirituality that is flourishing all over the world.
It unites our love of the earth with our love of creativity and the arts.
Flowing through all the exciting new developments in modern druidism
is the power of an ancient tradition: The love of land, sea and sky - The love of the 
earth our home.
www.druidry.org
 

Tantra is an ancient holistic path that weaves together the spiritual with the physical, so you can bring higher experiences of being into your everyday. If you would like to awaken your sexual power, open your heart, experience more love and open yourself up to the universe, then you are ready to discover this amazing sacred path connecting sex to spirit.

Hier heb ik de online Engelstalige cursus Tantra Made Easy van tantrika Shashi Solluna gedaan.
https://www.hayhouseu.com/catalogsearch/result/?q=shashi+solluna 

Hier heb ik de online Engelstalige cursussen From Trauma to Tantra en Seven Steps to a More Sacred Sex Life van tantrika Shashi Solluna gedaan.

https://livetantraacademy.com/

Hier heb ik de online Engelstalige cursussen Qigong of Love, Taoist Meridian Yoga en Divine Union Meditation for Women van tantrika Shashi Solluna gedaan.
https://taotantricacademy.com/ 

Live Life. Live Tantra
Would you like more CONNECTION in your life? Do you yearn for deeper intimacy with your partner? Would you like more meaningful relationships with your friends and family? And how about finding an inner connection to yourself? Building a better relationship with your body, your pleasure, your senses, your energy, and the world around you...

Learn about tantra theory and practices for your life. Tantra offers meditations and practices that help us to explore
these questions and find a deeper connection to life.
Live Life; Live Tantra!
https://www.livetantra.com/


Hier heb ik mijn Reiki cursus gedaan.
www.sorag.nlWereldwijd voert Amnesty actie voor vrijheid, gelijkheid en rechtvaardigheid. Zonder jouw steun is onze strijd niet mogelijk. Help mensen in nood: teken onze petities, stuur direct online een brief naar de autoriteiten of een kaartje aan een gevangene.
www.amnesty.nl/kom-in-actie/acties


Greenpeace voert ook online actie. Op deze manier kun je heel snel en makkelijk opkomen voor het milieu.
Actievoeren dus achter je computer. Je kunt bijvoorbeeld politici oproepen wetten aan te passen en grote bedrijven laten weten wat jij belangrijk vindt. Online actievoeren werkt!
www.greenpeace.nl/getinvolved/wat-kun-jij-nog-meer-doen/


Kom in actie voor Myanmar of Birma
www.burmacampaign.org.uk/index.php


Earth Alarm is het schrijfproject van Milieudefensie, waarmee jij milieumisstanden en schendingen van de mensenrechten in het buitenland aan de kaak kunt stellen.
www.milieudefensie.nl/earthalarm


Avaaz.org is een nieuwe wereld web organisatie met een eenvoudige democratische missie: door het gat te dichten tussen de wereld die er nu is, en wereld die de meeste mensen willen.
www.avaaz.org


Bankier nu ook duurzaam en milieuvriendelijk net zoals ik. Jij toch ook?
www.triodos.nl


Een website van twee goeie vrienden van mij.
Deze stichting heeft tot doel, jonge mensen met een lichamelijke beperking
te ondersteunen bij het vinden van een passende stageplaats of volwaardig werk.
www.onbeperktwerken.nl


Ook mensen met een handicap of chronische ziekte hebben seksuele gevoelens. Om hen te helpen bij de ontplooiing van hun seksualiteit is in 1997 in Maastricht de stichting Handicap en Seksualiteit (De Schildpad) opgericht. Belangrijkste activiteiten van de stichting zijn het geven van informatie en het bestrijden van de taboesfeer rond het thema handicap en seksualiteit.
www.handicapenseksualiteit.nl


Keltische en wereldmuziek, luister zelf maar eens!
www.dragonsfly.org


OMNIA means "everything" in Latin. It stands for the fact that OMNIA is not bound by any particular music genre or style. This musical diversity, the creative writing of Stenny and the fact that the band uses mainly hand-made acoustic instruments on stage, give them their own special "earthy" style. Their Pagan and Earth Folk sounds and songs are something completely new in this world.
www.worldofomnia.com


Songs of Nature, Myth, and Magic
Damh is een moderne Bard wiens spiritualiteit en liefde voor de folk-traditie, komt tot uiting door zijn muziek, verhalenvertelling en dichtkunst.
www.paganmusic.co.uk