mijn Triskel

Mijn blog


In een eeuwige herinnering aan mijn overleden lieve papa

De boom in het bos liet in de herfst alles los.
Alles liet hij gaan.
Hij fluisterde zacht loslaten is nodig,
om sterker in 't leven te staan.

Toen ik mijn pas overleden papa zag, gestreden tot het laatste moment, zag ik een lichaam dat in volle overgave zich overgegeven had aan de dood, nog beter gezegd dat papa zich in volle overgave overgegeven heeft aan het leven dat buiten op hem wachtte boven de maisvelden met zicht op het gehucht Wurfeld. 

Lieve papa bedankt voor alles en rust zacht !
 
Doe tante Ming, nonkel Hubert en al diegenen die ons voorgingen de groeten. En hopelijk tot ooit, je dierbare zoon Edwin.
 
Fragment uit het gedicht ‘3 herinneringen die ik nooit zal vergeten aan papa’
September 2019 Edwin Vanmontfort


Edwin Vanmontfort, 10-01-2020