mijn Triskel

Mijn blog


Woord van dank

Een woord van dank.  
 
Twee jaar geleden gaf Luc Reinards (web bouwer en web onderhouder oude Vredeswens.nl)
aan dat hij geen tijd en energie meer kon geven om Vredeswens.nl te onderhouden. We hebben toen samen met Luc, Niek Vreuls en ik bij elkaar gezeten om te kijken hoe verder te kunnen gaan met mijn website. Al snel wisten we dat het een professionele website moest worden die ik zelf zou kunnen beheren en onderhouden. Dat laatste was mogelijk.
 
Niek die mijn grote steun en toeverlaat is, zeg maar beschermheer van Vredeswens.nl kent de juiste mensen en fondsen. Maar ja, de vraag blijft wie ons financieel wil helpen. Door jaren lang fondsenwerving heeft hij alle knowhow en ervaring in zich. Maar ja, voor een nieuwe website daar is ook veel geld voor nodig. Niek Vreuls en ik zijn brieven gaan schrijven naar elk fonds, dat Niek kent en dat zijn er veel. Het was best een moeilijke zoektocht. Uiteindelijk hebben we 3 fondsen gevonden die ons wel financieel geholpen hebben: Stichting Kanunnik Salden/Nieuwenhof, Stichting Vooruit en Limburgse ambassadeurs in de sport. Mag ik deze fondsen duizend maal duizend keer diep uit mijn hart bedanken voor jullie gulle bijdrage. Zonder jullie financiële steun was het nooit gelukt.
 
Oké, dan iemand vinden die websites bouwt. O ja, Niek Vreuls kent toch veel mensen? Ja, dat klopt. Niek kent een kleine provincie aan mensen, noem zijn naam en het lijkt wel dat iedereen hem kent of toch veel mensen. Zo ook kende hij een mevrouw die grafische ontwerper is. Na een gesprekje met haar, Niek en ik, was ik ervan overtuigd dat zij mijn nieuwe website zou kunnen maken. En dat ze er een mooie, rustige en frisse site van kon maken en wist hoe ze mijn spiritueel en creatief werk kan presenteren. Marga van ArtApart voelde mij intuïtief aan wat ik belangrijk vond qua kleuren en ontwerp. Toen ik het eerste ontwerp zag, was ik al gelijk in mijn nopjes. Hartstikke bedankt duizend maal duizend keer diep uit mijn hart, Marga, voor een mooi, rustig en fris nieuwe Vredeswens.nl waar ik jaren trots op kan zijn en voor de prettige artistieke samenwerking.
 
Mag ik Niek Vreuls duizend maal duizend keer diep uit mijn hart bedanken zonder hem was dit project nooit gelukt om Vredeswens.nl een nieuwe jas te geven en om deze zo in te richten dat ik zelf mijn eigen website naar smaak en ingeving kan beheren en onderhouden.
 
Mag ik achter de schermen ook die mensen die me altijd steunen ook duizend maal duizend keer diep uit mijn hart bedanken allereerst mijn ouders, mijn vader voor de correcties op Nederlands taalgebruik van al mijn nieuw geschreven teksten voor de website en het maken van de foto bij het woord van dank. Verder duizend maal duizend keer diep uit mijn hart bedankt mijn zus Ingrid, mijn schoonbroer Peter, mijn nichtjes Emma en Nellie en hun vriendjes Tom en Bart voor hun belangstelling, tips, adviezen en steun. Peter nog bedankt voor de onderstaande cartoon die je gegeven hebt voor mijn 46ste verjaardag (2017). Oh ja en nog bedankt voor het geven van promotiemateriaal voor vredeswens, kijk maar eens op de foto hier linksboven. En bedankt nog, Ingrid, voor het maken van de foto bij Over Edwin.

Ook alle personeelsleden, stagiaires, vrijwilligers en cliënten op het activiteitencentrum Maastricht duizend maal duizend keer bedankt diep uit mijn hart voor jullie creatieve hulp, steun, begeleiding, adviezen, kansen, mogelijkheden, vreugde en inspiratie voor al die 18 jaar dat ik 2 keer per week naar jullie toe mag komen. Mijn creativiteit is door jullie ontwikkeld en gegroeid tot wat het nu is.

Verder duizend maal duizend keer bedankt diep uit mijn hart voor diegenen die Vredeswens.nl een warm hart toedragen.
Nogmaals bedankt, lieve mensen! 

Edwin Vanmontfort, 28-01-2018